Previous Image
Next Image

info heading

info content


Карпатський трамвай та Скелі Довбуша обновлено: Жовтень 4, 2019 автором: admin

Карпатський трамвай та Скелі Довбуша

1
Якщо Вас надихають мальовничі гори та гірські ріки - ласкаво просимо із вітерцем у подорож!
План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Бубнище (скелі Довбуша)– Вигода (обід і карпатський трамвай) – Гошів (огляд монастиря) – Львів (повернення о 22:00).
«Скелі Довбуша» – пам’ятка природи державного значення, є групою високих скель площею 100 га, які на фоні лісу й гір створюють невимовної краси гірські пейзажі. Вважається, що скелі використовувалися з давньоруських часів (ІХ-ХІІІ ст.) як наскельні фортеці та сторожові укріплення.
Всіх романтиків і шанувальників гір гостинно кличе до себе вузькоколійна залізниця, яка почала будуватися для транспортування лісу бароном Леопольдом Поппером в кінці ХІХ ст. Ширина колії становить 770 мм, це в два рази менше за звичайну залізничну колію. Чотирьохгодинна подорож на «карпатському трамваї» проходить надзвичайно мальовничим маршрутом по найгарніших місцях Карпат. Ви зможете милуватися чарівною природою: горами, річками Мізунькою та Свічею, Мізуньськими водоспадами, вгамувати спрагу водою з гірських джерел, скуштувати чай з карпатських трав. Повернувшись додому, Вам ще довго згадуватимуться карпатські краєвиди.
Гошів - відоме по всій Україні відпустове місце завдяки чудотворній іконі Божої Матері (1737р.), яка знаходиться в церкві Преображення (1842р.) Василіянського монастиря заснованого в 1570 р. на Ясній Горі в Карпатах. Всі бажаючі можуть піднятися на гору по Хресній дорозі.

Ціна - від 400 грн./людини (Залежить від кількості осіб в групі) Уточнюйте в менеджера за телефонами вказаними на сайті
У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
Додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, карпатському трамваї, харчування.
Вартість вхідних квитків: - вхід на Скелі Довбуша та трансфер на пазіках в обидві сторони: дорослі - 60 грн./особа, діти до 12 років - 30 грн./особа; - Карпатський трамвай: загальний, пенсійний, студентський – 200 грн., учнівський – 75 грн., діти до 6 років (без додаткового місця) – б/к.

ЗАМОВИТИ

БРОНЮВАННЯ ЕКСКУРСІЇ


  • Ми зателефонуємо Вам протягом 15 хв для уточнення деталей.