Previous Image
Next Image

info heading

info content


“Золота підкова” – Тур замками Львівщини обновлено: Вересень 7, 2020 автором: admin

“Золота підкова” – Тур замками Львівщини

0
Одноденна заміська екскурсія "Золота підкова Львівщини" охоплює 3 замки Львівської області: замок 14-17 ст. в м. Олесько, замок 17 ст. в с. Підгірці та замок 17 ст. у м. Золочів.
Золочів - надзвичайно багате на пам’ятки місто Західної України, окрасою якого є Золочівський замок (1634р.) з китайським палацом (одним з трьох в Європі). Велику цікавість викликають таємничі камені тамплієрів з двома вінками, які здійснюють таємничі бажання.
Олеський замок є одним з найстаріших на українських землях (1390р.), його експозиція відтворює атмосферу культурно-мистецького життя минулих століть. Замок славиться однією з найбільших в Європі колекцій дерев'яної скульптури. Вночі замком гуляють душі закоханих Адама Жолкевського та дочки власника замку Марціани. Окрасою Олеська є також монастир капуцинів з костелом святого Антонія (1739р.) та готичний костел святої Трійці (1545р.).
Підгорецький замок (1635р.) колись вважався одним із найгарніших в Європі та є відмінним зразком поєднання ренесансного палацу з бастіонними укріпленнями. Біля замку знаходяться багатодекорований костел святого Йосипа (1763р.), корчма-заїзд та пивзавод XVIII ст.
Ціна екскурсії замками Львівщини для організованих груп - договірна, діє систима знижок.
У вартість не входять і додатково оплачуються вхідні квитки в туристичні об’єкти та харчування.




ЗАМОВИТИ

БРОНЮВАННЯ ЕКСКУРСІЇ


  • Ми зателефонуємо Вам протягом 15 хв для уточнення деталей.